Cum se simte Alexia, fata căreia i-au fost reimplantate mâinile după un accident rutier. Mărturiile emoționante ale tinerei

Alexia Tudose, fata care a devenit cunoscută la nivel național după ce a suferit un grav accident de circulație la finalul anului trecut și căreia medicii de la Iași au trebuit să îi reatașeze mâinile, face dezvăluiri emoționante la câteva luni după operațiile la care a fost supusă.

Cu toate că a trecut prin momente extrem de dificile, care i-ar fi pus la pământ pe mulți, Alexia este optimistă, cu toate că încă mai are mult de lucrat pentru a fi la nivel optim din punct de vedere al funcționalității membrelor.

Ea este extrem de recunoscătoare pentru noua șansă la o viață normală pe care medicii de la Iași i-au oferit-o. Ea are încredere deplină în echipa medicală care a îngrijit-o și are o relație deosebită cu medicul chirurg Sidonia Susanu.

„Când eram în spital nu puteam să văd altă cale, de ce ar trebui să mă simt negativ dacă eu sunt bine şi sunt acum pe picioarele mele?”, a spus Alexia, citată de

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare