Panică într-un liceu din Gorj. O bucată din TAVAN s-a prăbușit într-o clasă, chiar în timpul unei ore dintr-un motiv ireal

Un incident bizar a avut loc într-un liceu din Gorj, unde o bucată de tencuială s-a desprins din tavan și a căzut într-o sală de clasă în timpul unei ore.

Inițial, elevii și profesorii au crezut că a avut loc un cutremur care zguduie școala. În realitate, însă, în liceu se desfășura o expertiză tehnică, iar muncitorii au făcut o greșeală și au perforat tavanul în locul nepotrivit.

Incidentul a avut loc la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, o școală care a suferit daune semnificative din cauza cutremurelor recente. În timpul evenimentului, în podul școlii se afla o comisie care efectua expertiza tehnică a clădirii istorice.

Bogdan Rădulea, director adjunct al liceului, a explicat că muncitorii urmau să utilizeze un aparat pentru a evalua concentrația betonului într-un mod minim invaziv. Ei au încercat să facă o gaură deasupra holului, dar au greșit orientarea și grosimea tavanului, ceea ce a dus la desprinderea…

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare