Liderii partidelor din Opoziție, cu excepția AUR, invitați la congresul USR. Discursurile, axate pe critici aduse Puterii | VIDEO

Aproximativ 800 de membri ai USR au participat astăzi la congresul partidului în care s-a prezentat viziunea pentru anul 2024. La eveniment au participat președinții mai multor partide din opoziție, cu excepția lui George Simion.

Printre invitații la congresul USR s-au numărat: primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Discursurile președinților de partid s-au axat pe critici la adresa Puterii. Kelemen Hunor a vorbit despre faptul că a participat după foarte mult timp la un congres al Opoziției, în timp ce Ludovic Orban l-a criticat pe premierul Marcel Ciolacu.

Președintele UDMR a precizat în discursul său că nu a mai participat la un congres al Opoziției „de foarte mult timp”, menționând că încearcă să se obișnuiască cu acest statut. Șeful UDMR le-a urat tuturor participanților „bine…

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare