Imigranți irakieni și sirieni au fost descoperiți într-o mașină de teren în Mehedinți. Câți oameni pot să încapă într-un portbagaj

O mașină burdușită cu imigranți clandestini a fost descoperită în Mehedinți, la un control de rutină al Poliției de Frontieră. Nu mai puțin de 17 sirieni și irakieni erau înghesuiți într-o mașină de teren obișnuită, cu cinci locuri, inclusiv cel al șoferului.

Autovehiculul a fost oprit în trafic pe E 70, Turnu-Severin-Timișoara, în apropierea graniței cu Serbia. Pe această rută, începând chiar de la Craiova au loc controale în trafic, fie feroviar, fie rutier.

Poliţiştii au descoperit, înghesuiţi într-un autovehicul de teren care a încercat să se sustragă de la control, 17 cetăţeni din Irak şi Siria, comunică poliția de Frontieră Mehedinți.

„În data de 17.07.2023, în jurul orei 06.00, în cadrul unei misiune specifice, poliţiştii de frontieră au executat un filtru pe raza judeţului Mehedinţi, pe comunicaţia E70, ocazie cu care au oprit la control mai multe mijloace de transport”, arată reprezentanții Poliției de…

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare