Nici Andrea Compagno nu a scăpat de atacul dezlănțuit al patronului FCSB! Cum a comentat Gigi Becali gestul nervos fără precedent al italianului pentru că a fost schimbat: „N-am zis niciodată că e vreun Maradona!”

Andrea Compagno nu a scăpat de atacul dezlănțuit al lui Gigi Becali după ce italianul a făcut un gest nervos în timpul meciului FCSB – Nordsjelland, scor 0-0.

Nici Andrea Compagno nu a scăpat de atacul dezlănțuit al patronului FCSB! Cum a comentat Gigi Becali gestul nervos fără precedent al italianului pentru că a fost schimbat

Andrea Compagno a fost titularizat de Elias Charalambous în meciul FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, în turul trei preliminar al Conference League, însă fotbalistul italian a fost scos de pe teren în minutul 61, iar în locul său a intrat Valentin Gheorghe, un alt fotbalist de care Gigi Becali vrea să scape.

După ce a fost schimbat, Andrea Campagno a izbucnit nervos. Acesta a bătut puternic palma cu Elias Charalambous, și a salutat colegii, iar apoi a dat cu piciorul într-un scaun de pe banca de rezerve.

Gigi Becali l-a luat la rost pe fotbalistul italian pentru gestul făcut în momentul în care a fost înlocuit cu Valentin Gheorghe,…

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare