Ce destin în familie! Tatăl său a fost una dintre cele mai mari țepe luate de Gigi Becali în fotbal, dar el a semnat acum cu Juventus Torino!

Marsel Bibishkov (16 ani), al cărui tată a fost una dintre cele mai mari țepe luate de Gigi Becali, a semnat cu Juventus Torino și a fost deja prezentat oficial. Puștiul evoluează pe postul de atacant central, are o înălțime de 190 cm și a reprezentat deja selecționatele U16 și U17 ale Bulgariei la nivel internațional.

Ce destin în familia Bibishkov! Tatăl lui Marsel a fost una dintre cele mai mari țepe luate de Gigi Becali, dar el a semnat acum cu Juventus Torino!

Juventus Torino, unul dintre cele mai prestigioase cluburi din fotbalul italian, a transferat recent un atacant bulgar de mare perspectivă, internațional U16 și U17.

Este vorba despre Marsel Bibishkov, vârf de careu cu o înălțime de 190 de centimetri și care a împlinit vârsta de 16 ani la data de 11 aprilie 2023. El a fost transferat de la Pirin Blagoevgrad, „lanterna roșie” a primei ligi din Bulgaria. Deși este încă foarte tânăr, Marsel a evoluat deja în…

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare