Joe Biden cere Congresului bani pentru Ucraina și Israel / „Putin și Hamas au un lucru în comun: vor să anihileze o democrație vecină

Două războaie, un singur birou. Oval. De acolo, liderul lumii s-a adresat națiunii americane și nu numai, într-un „moment de cotitură”. Pentru a doua oară de când a devenit președinte, Biden folosește instrumentul adresării directe din Biroul Oval. Timp de 14 minute, președintele, proaspăt întors de la Tel Aviv, a vorbit despre războiul din Ucraina și războiul din Orientul Mijlociu.

Joe Biden l-a așezat pe Vladimir Putin pe aceeași treaptă cu organizația teroristă Hamas, declarând că atacurile asupra Israelului și invazia Ucrainei au o motivație comună: anihilarea unei democrații vecine.

Hamas și Putin reprezintă amenințări diferite, dar au acest lucru în comun: amândoi vor să anihileze complet o democrație vecină, să o anihileze complet.

Liderul de la Casa Albă a oferit și argumente poporului american, pentru a înțelege de ce este vital pentru securitatea națională a Anericii ca  Israelul și Ucraina să aibă…

Citeşte mai mult

admin

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și

Cele mai populare