Includerea alimentelor sănătoase în dieta noastră ne poate proteja împotriva răcelilor, gripei și altor infecții sezoniere. Alimentele care sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți sunt printre cele mai sănătoase tipuri de alimente și ar trebui să fie o parte a fiecărei mese. Fructele și legumele întăresc sistemul imunitar, ajutându-ne să luptăm cu bolile inflamatorii și virușii în orice anotimp.
Dacă nu știți ce legume să includeți în dieta dvs., Today.com prezintă o listă a celor mai sănătoase legume pe baza beneficiilor pe care le oferă organismului.
Spanacul
Spanacul, împreună cu alte legume cu frunze verzi, conține antioxidanți care reduc stresul oxidativ, care este o cauză a mai multor afecțiuni persistente. Este o sursă bogată de nutrienți care asigură 25% din necesarul zilnic de calciu.
Familia de legume crucifere include kale kale. Cercetările arată că un consum mai mare de aceste legume poate ajuta la…